Descargar A dalt tot està tranquil (Catalan Edition) Gratis

En Helmer és un granger que, amb cinquanta-cinc anys i una vida marcada per la solitud, està a punt de prendre les regnes de la seva vida.

Gerbrand Bakker ens envolta dels pensaments d’un protagonista que tracta d’entendre el seu propi aïllament, i ho fa a través d’un llenguatge directe que ens diverteix, ens emociona i ens porta a preguntar-nos el perquè de les nostres pròpies decisions. Els constants viatges entre el passat i el present ens fan partícips d’una història que podria haver estat diferent.

Premsa.

«El ritme de vida a la granja és el que és, al cap i a la fi, i aquesta obra de Gerbrand Bakker el sap capturar d'una manera esplèndida»
Marina Espasa al Diari Ara.

«Crea un món propi on el lector pot refugiar-se» Jose Luis de Juan a El País.

«Descobrir un d’aquests escriptors, que són conscients que la seva obra no és una mercaderia sinó la més exquisida manifestació de la seva ànima, comporta sempre una enorme satisfacció.» Xavier Serrahima, El Punt Avui.

«Una novel·la de tendresa continguda i humor lacònic.» J.M. Coetzee.

«Aquesta és una novel·la de gran brillantor i subtilesa. Conté escenes d’una envoltant força psicològica...» The Independent.

«És una d’aquestes rares obres de ficció que tothom hauria de llegir. Està plena de vida i veritat, tot transmès a través d’una veu narrativa que es nega a permetre al lector allunyar-se’n ni un moment.» The Irish Times.


Categoría: Literatura y ficción

Detalles de A dalt tot està tranquil (Catalan Edition)

Editorial

Raig Verd Editorial

Lenguage

Catalán

ISBN

9788415539049

Fecha publicación

2013-01-31

Autor

Gerbrand Bakker


Añade una review


Tags:
Bajar A dalt tot està tranquil (Catalan Edition), A dalt tot està tranquil (Catalan Edition) epub gratis, A dalt tot està tranquil (Catalan Edition) pdf gratis, A dalt tot està tranquil (Catalan Edition) ebook gratis, descargar A dalt tot està tranquil (Catalan Edition), A dalt tot està tranquil (Catalan Edition) online gratis