Descargar Pecats capitals de la història de Catalunya. Luxúria Gratis

Pecats capitals de la Història de Catalunya és una col·lecció dedicada a narrar episodis de la història recent del nostre país a partir de les set faltes considerades tradicionalment com les més greus per l’Església catòlica: luxúria, gola, avarícia, peresa, ira, enveja i supèrbia.
En aquest primer volum, Antoni Dalmau recorre a fets històrics marcats pel pecat de la luxúria a través de conductes íntimes de personatges rellevants de la nostra Història, l’explicació d’espais públics o publicacions escrites vinculades o les vies de repressió oficials que han posat fre o han reprimit la pràctica del sexe de maneres diverses.


Categoría: Historia

Detalles de Pecats capitals de la història de Catalunya. Luxúria

Editorial

Columna CAT

Lenguage

Catalán

ISBN

9788466420112

Fecha publicación

2015-09-23

Autor

Antoni Dalmau i Ribalta


Añade una review


Tags:
Bajar Pecats capitals de la història de Catalunya. Luxúria, Pecats capitals de la història de Catalunya. Luxúria epub gratis, Pecats capitals de la història de Catalunya. Luxúria pdf gratis, Pecats capitals de la història de Catalunya. Luxúria ebook gratis, descargar Pecats capitals de la història de Catalunya. Luxúria, Pecats capitals de la història de Catalunya. Luxúria online gratis