Descargar Apàtrides, Incultes I (De Vegades) Analfabets. La Crisi De L'Educació A Catalunya Gratis

Per fi algú s'atreveix a posar per escrit el que molts pensen des de fa temps: Catalunya té un problema greu amb l'educació. La periodista Patrícia Gabancho exposa i analitza els coms i els perquès de la situació educativa al nostre país.
"De vegades, la societat assenyala els defectes i les mancances sense ser conscient de ser la causa d’allò que critica. Tota societat té l’educació que es mereix. Però, alhora, no es pot pretendre canviar la societat a millor sense millorar el nivell educatiu. Les mirades, doncs, no només s’han d’adreçar al món educatiu i els seus responsables, sinó també a nosaltres mateixos, ciutadans d’un país en construcció.
Perquè en algun moment, més d’hora que tard, haurem d’aconseguir que el peix deixi de mossegar se la cua."


Categoría: Educación

Detalles de Apàtrides, Incultes I (De Vegades) Analfabets. La Crisi De L'Educació A Catalunya

Editorial

Ara Llibres,SCCL

Lenguage

Catalán

ISBN

9788492406739

Fecha publicación

2013-02-01

Autor

Patrícia Gabancho


Añade una review


Tags:
Bajar Apàtrides, Incultes I (De Vegades) Analfabets. La Crisi De L'Educació A Catalunya, Apàtrides, Incultes I (De Vegades) Analfabets. La Crisi De L'Educació A Catalunya epub gratis, Apàtrides, Incultes I (De Vegades) Analfabets. La Crisi De L'Educació A Catalunya pdf gratis, Apàtrides, Incultes I (De Vegades) Analfabets. La Crisi De L'Educació A Catalunya ebook gratis, descargar Apàtrides, Incultes I (De Vegades) Analfabets. La Crisi De L'Educació A Catalunya, Apàtrides, Incultes I (De Vegades) Analfabets. La Crisi De L'Educació A Catalunya online gratis