Descargar La Banda de Berlín. Germans de sang Gratis

«Si sou dos tot és molt diferent. Una nit és la meitat de llarga, la meitat de freda, la fam només mossega la meitat de fort.»El 1932 el periodista i assistent social Ernst Haffner va escriure el reportatge novel·lat La banda de Berlín. Germans de Sang, que va rebre de seguida el reconeixement del públic i de la crítica. Però un any més tard els nazis el van prohibir, i bona part de ledició va anar a parar a la foguera.

Als documents que shan trobat fins ara, el rastre de lautor es perd poc després de la crema dels seus llibres. Ara, vuitanta anys després, tretze països li han volgut donar la benvinguda immediatament com una obra mestra intemporal.

A La banda de Berlín Haffner sendinsa en lil·lícit món dels baixos fons i descriu, de manera convincent i atractiva, com aquests germans de sang es mouen dun delicte al següent, passant les nits en tuguris i lluitant junts per sobreviure a la pobresa del Berlín dels anys trenta. Amb un estil cinematogràfic de gran nitidesa i intimitat, Ernst Haffner escriu una novel·la diferent de totes les altres. Un món subterrani increïble. El Tageszeitung és rotund: «Fascinant».


Categoría: Ficción contemporánea

Detalles de La Banda de Berlín. Germans de sang

Editorial

La Campana

Lenguage

Catalán

ISBN

9788494323669

Fecha publicación

2015-02-20

Autor

Ernst Haffner


6 reviews para La Banda de Berlín. Germans de sang

 1. comment1

  GRACIAS!

 2. comment2

  Que bien que lo he encontrado, el próximo fin de semana me lo empiezo a leer seguro :)

 3. comment3

  ¿Cómo se descarga? No lo encuentro :S

 4. comment4

  Fácil de descargar pero un poco molesto lo de tener que registrarse...

 5. comment5

  Me ha gustado mucho este libro, se lo recomiendo a todo el mundo!

 6. comment6

  Lo tuve en físico hace tiempo y lo perdí, tenía ganas de releerlo pero no quería volver a pagar ¡gracias!

Añade una review


Tags:
Bajar La Banda de Berlín. Germans de sang, La Banda de Berlín. Germans de sang epub gratis, La Banda de Berlín. Germans de sang pdf gratis, La Banda de Berlín. Germans de sang ebook gratis, descargar La Banda de Berlín. Germans de sang, La Banda de Berlín. Germans de sang online gratis