Descargar Deu oques blanques (Catalan Edition) Gratis

El guanyador dels premis Impac i Llibreter torna amb la seva millor novel·la, guardonada amb l’Independent Foreign Fiction Prize 2013, premi a la millor novel·la estrangera publicada al Regne Unit.

Una dona estrangera lloga una solitària granja a Gal·les. Diu que el seu nom és Emilie. A la granja hi troba deu oques que van desapareixent sense que en sàpiga la causa. De mica en mica coneixerem la protagonista i voldrem saber-ne més. De què fuig? Per què no fa fora el desconegut que apareix a la granja? Què farà quan el marit la trobi?

Amb aquests elements es podria pensar en un thriller convencional, però en aquest llibre per damunt de tot hi trobem una forma de narrar, la de Bakker, i una dona que roman en el record, o potser en els somnis, durant molt de temps.

PREMSA.

'Deu oques blanques és una bella, inusual i emotiva obra de ficció, una lectura tranquil·la que roman durant molt de temps en la ment, com els fantasmes que romanen en les nostres ments, i en la terra que ens envolta'.
John Burnside a The Guardian.

'És especialment la seva ambigüitat la que fa de Deu oques blanques una obra tan estimulant i sofisticada. Bakker sobresurt en l'art de deixar suggerents buits en el text que exigeixen una reflexió sòbria i seriosa per part del lector. Deu oques blanques planteja interrogants d'una naturalesa profunda -preguntes que arriben a la superfície tard o d'hora en qualsevol vida- i ho fa amb un aplom i una sensibilitat insuperables '.
Mona Gaines-Salim en Quarterly Conversation.


Categoría: Ficción contemporánea

Detalles de Deu oques blanques (Catalan Edition)

Editorial

Raig Verd Editorial

Lenguage

Catalán

ISBN

9788415539650

Fecha publicación

2013-12-08

Autor

Gerbrand Bakker


Añade una review


Tags:
Bajar Deu oques blanques (Catalan Edition), Deu oques blanques (Catalan Edition) epub gratis, Deu oques blanques (Catalan Edition) pdf gratis, Deu oques blanques (Catalan Edition) ebook gratis, descargar Deu oques blanques (Catalan Edition), Deu oques blanques (Catalan Edition) online gratis