Descargar La Mateixa Pedra (ACTUALITAT) Gratis

Per què els moments brillants dels catalans acaben en no res?

No hi ha dubte que Catalunya té, al llarg de la història, moments que, tot i ser brillants, no acaben bé o acaben en no res. Què és el que falla? Aquest llibre fa un recorregut divertit per diversos episodis històrics -poc coneguts i sorprenents- per descobrir-hi unes claus que es repeteixen, prenent en consideració quatre factors: talent, projecte, lideratge i unitat. El talent genera una energia positiva que cal traduir en un projecte col·lectiu i, per tant, en unitat d'acció. Tanmateix, no sempre s'hi arriba.

La mateixa pedra proposa una reflexió sobre els ritmes profunds de la història, que pot ser útil a l'hora d'enfrontar els reptes d'avui. Des de la Catalunya de l'any 1000 fins a la declaració de sobirania del Parlament, passant per l'ebullició del 1906, una anotació en el dietari de Joan Maragall, les conspiracions al voltant del compromís de Casp, la Barcelona tolerant de Jaume I, els convulsos anys setanta o la recuperació il·lustrada del segle XVIII viscuda a través de la ciència.

Què els va faltar, a aquests moments esplèndids, per fer el ple?

Som capaços, avui, de trencar el malefici?


Categoría: Historia

Detalles de La Mateixa Pedra (ACTUALITAT)

Editorial

Rosa Del Vents

Lenguage

Catalán

ISBN

9788415961864

Fecha publicación

2015-09-03

Autor

PATRÍCIA GABANCHO


Añade una review


Tags:
Bajar La Mateixa Pedra (ACTUALITAT), La Mateixa Pedra (ACTUALITAT) epub gratis, La Mateixa Pedra (ACTUALITAT) pdf gratis, La Mateixa Pedra (ACTUALITAT) ebook gratis, descargar La Mateixa Pedra (ACTUALITAT), La Mateixa Pedra (ACTUALITAT) online gratis