Descargar La senyora Dalloway (LES ALES ESTESES) Gratis


Londres, un dia de juny de 1923. La senyora Clarissa Dalloway, instal·lada en la cinquantena, esposa d’un important membre del parlament britànic, mare d’una filla adolescent i amfitriona perfecta, està embarcada en l’organització d’una festa que ha de celebrar a la tarda. Durant els preparatius va amunt i avall de la capital anglesa, es troba amb amics i coneguts, i es replanteja fets del seu passat: la relació amb un antic pretendent, amb una amiga afectuosa... Al llarg de la mateixa jornada, però lluny de la laboriositat festiva de la senyora Dalloway, un veterà de la Primera Guerra Mundial, Septimus Warren Smith, intenta gestionar com pot els horrors al·lucinatoris que el turmenten i la marginació social en què ha caigut.
Partint d’aquestes dues trames antagòniques, puntejades per flaixbacs i que només s’uneixen a la fi d’una manera colpidora i subtil, Virginia Woolf construeix una de les novel·les més emblemàtiques del modernisme anglès. Gràcies a l’ús magistral, gairebé pioner, de les tècniques narratives més dispars i innovadores –el monòleg interior, la polifonia, el detallisme líric–, Woolf dóna una visió exhaustiva de la realitat a la vegada que explora sagaçment el món interior dels seus personatges. El resultat és una novel·la impecable, plena de virtuosisme, de sensibilitat i d’intel·ligència.

Virginia Woolf, (Londres,1882-1941)
Va tenir sempre clar que volia dedicar-se a la literatura. Des de ben d’hora va poder alimentar la seva vocació gràcies a un accés sense restriccions a la biblioteca del seu pare. Membre destacada del mític Grup de Bloomsbury, on es vivia un ambient de llibertat intel·lectual, de progressisme moral i d’experimentació estètica inaudit en l’Anglaterra de l’època, Woolf és considerada una de les autores més influents de la modernitat literària. El seu assaig Una habitació pròpia va suposar un punt d’inflexió per a la causa feminista. La lectura renovadora de la tradició, les innovacions formals i la riquesa de tècniques que presenten les seves novel·les (Al far, Orlando, La senyora Dalloway, entre altres) van ser determinants en l’evolució del gènere durant el segle XX. Víctima de severes crisis nervioses des de l’adolescència, va suicidar-se el 1941.


Categoría: Ficción contemporánea

Detalles de La senyora Dalloway (LES ALES ESTESES)

Editorial

La Magrana

Lenguage

Catalán

ISBN

9788482647579

Fecha publicación

2015-06-04

Autor

Virginia Woolf


6 reviews para La senyora Dalloway (LES ALES ESTESES)

 1. comment1

  GRACIAS!

 2. comment2

  Que bien que lo he encontrado, el próximo fin de semana me lo empiezo a leer seguro :)

 3. comment3

  ¿Cómo se descarga? No lo encuentro :S

 4. comment4

  Fácil de descargar pero un poco molesto lo de tener que registrarse...

 5. comment5

  Me ha gustado mucho este libro, se lo recomiendo a todo el mundo!

 6. comment6

  Lo tuve en físico hace tiempo y lo perdí, tenía ganas de releerlo pero no quería volver a pagar ¡gracias!

Añade una review


Tags:
Bajar La senyora Dalloway (LES ALES ESTESES), La senyora Dalloway (LES ALES ESTESES) epub gratis, La senyora Dalloway (LES ALES ESTESES) pdf gratis, La senyora Dalloway (LES ALES ESTESES) ebook gratis, descargar La senyora Dalloway (LES ALES ESTESES), La senyora Dalloway (LES ALES ESTESES) online gratis