Descargar Divergent. Trilogia (pack) (Catalan edition) Gratis

Ebook que inclou Divergent, Insurgent i Lleial.Divergent: Una elecció et pot transformar, o destruir-te, i sempre tindrà conseqüències. La Tris haurà de continuar intentant salvar els que estima, i a ella mateixa, mentre lluita amb opcions com la pena i el perdó, la identitat i la lleialtat, la política i l'amor. Frase de MKT: Una decisió et pot transformar.
Insurgent: Una decisió comporta un sacrifici, un sacrifici suposa una pèrdua, una pèrdua implica una càrrega i una càrrega esdevé una lluita. Frase de MKT: Una decisió et pot destruir.
Lleial: Una elecció et pot transformar o destruir-te, i sempre tindrà conseqüències. Què pensaries si et diguessin que l'amor i la lleialtat et farien fer coses que mai no hauries imaginat?


Categoría: Fantasía

Detalles de Divergent. Trilogia (pack) (Catalan edition)

Editorial

fanbooks

Lenguage

Catalán

ISBN

9788415745860

Fecha publicación

2014-06-02

Autor

Veronica Roth


Añade una review


Tags:
Bajar Divergent. Trilogia (pack) (Catalan edition), Divergent. Trilogia (pack) (Catalan edition) epub gratis, Divergent. Trilogia (pack) (Catalan edition) pdf gratis, Divergent. Trilogia (pack) (Catalan edition) ebook gratis, descargar Divergent. Trilogia (pack) (Catalan edition), Divergent. Trilogia (pack) (Catalan edition) online gratis